diumenge, 26 d’octubre del 2014

CLICCLICCLIC

CLICCLICCLIC
A continuació us vull presentar una pàgina relacionada amb els contes, on els nens i nenes podran escoltar i llegir contes de manera interactiva.


Es tracta de múltiples contes, en els quals els nens no sols fan d'espectadors, sinó que a més a més participen en la història.

Aquesta pàgina la trobo molt útil quan es vol treballar el conte a classe, ja que hi ha molta varietat d'exemples i a més a més, el fet que és puguin escoltar, llegir, i participar a la vegada fa que sigui molt més amè.

CILCE

Pel nivell dels contes i els exercicis a realitzar, faríem servir aquesta pàgina al primer cicle de primària. En aquest cas, la vaig trobar molt interessant per la unitat didàctica que el meu grup i jo estem preparant sobre el conte. Concretament, per nens i nenes de segon de primària.

QUÈ ÉS NECESSITA?





-Altaveus
-Internet

AVANTATGES

-Si un conte t'agradat molt, li pots enviar a un amic mitjançant correu electrònic amb un comentari.
-És una web interactiva, on el nen o nena és partícip tota l'estona del que està passant a la història.
-Ajuda a desenvolupar la imaginació

POSSIBLES MILLORES

-Podrien tenir un apartat on és pogués enviar contes fets pels nens o nenes, de manera que després d'haver participat en aquests contes, poguessin utilitzar tot el que han après per crear el seu propi conte i compartir-lo o enviar-li a un company.

-Per solucionar aquest petit inconvenient he trobat aquesta altra web on es poden enviar contes. El conte es pot enviar AQUÍ.

PER QUÈ PER INTERNET?

Per últim dir que crec que és interessant treballar d'aquesta manera i no amb paper perquè així, a més a més de tenir infinitat de contes a llegir, poden escoltar-lo i participar a la vegada, fet que si fos en paper, no es podria fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada