dilluns, 27 d’octubre del 2014

EL MERCAT

EL MERCAT

DESCRIPCIÓ:


"El mercat" (edu365.cat)

Cicle mitjà

L'objectiu és aprendre en diversos nivells la llengua catalana mitjançant paraules, frases, diàlegs i textos; tant en llengua oral com escrita. També es treballa vocabulari nou en un context real com seria anar a comprar al mercat.


COM FUNCIONA?

Hi ha tres blocs diferenciats a l'aplicació (Nivell 1, 2 i jocs), compostos per diversos jocs on els alumnes poden aprendre jugant interactivament.

> Nivell 1:


Hi apareixen quatre personatges: un noi hispanoamericà, una dona amb deficiència visual, un nen i una dona musulmana; a partir d'aquests es poden treballar diversos sectors de la llengua, com les paraules, les frases, els diàlegs i els textos.

Quan es clica a un personatge en aquest primer nivell hi apareixen diverses parades del mercat, com la fruiteria o la carnisseria, i l'alumne pot escoltar les diverses paraules, frases, diàlegs entre persones i textos que es poden trobar en un mercat convencional.

Es treballa bàsicament la llengua oral.




> Nivell 2:

Hi apareixen uns altres quatre personatges: una nena africana, una dona pèl-roja, un peixater i una noia xinesa; com en l'anterior nivell, a partir d'aquests es poden treballar els diversos sectors de la llengua com les paraules, les frases, els diàlegs o els textos.

En aquest nivell es treballa més per jocs de relacionar i memoritzar tot escoltant i llegir al mateix temps que es realitza l'activitat.

Es treballa la llengua oral i la lectura.



> Jocs:

Hi apareixen uns altres quatre personatges: un nen xinès, un noi carregant caixes, un home amb la llista de la compra i una dona africana. I com en els dos nivells anterior es tria el que es vol treballar: paraules, frases, diàlegs i textos.

Aquest apartat són jocs per resumir tot el que s'ha treballat en els nivells anteriors, on els alumnes poden gaudir d'una auto-avaluació en forma de lèxic o intenció comunicativa. 



ENLLAÇ:

Per entrar en aquesta aplicació clica aquí:

http://www.edu365.cat/primaria/acollida/lamines/mercat/index.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada