dimarts, 28 d’octubre del 2014

LEARN ENGLISH KIDS BY BRITISH COUNCIL

Us presento aquesta pàgina que pertany al British Council, un centre d'ensenyament de la llengua anglesa extés per tot el territori espanyol. Aquest centre ha creat una pàgina web on podem trobar infinitat d'activitats adreçades a tots els nens des d'infantil a secundària, i que tracta totes les categories que acull la llengua anglesa: speaking, writing, listening, grammar i jocs que permeten a l'alumne fer les tasques d'una manera dinàmica i distesa.

Pel que fa a primària, trobem un bon grapat d'activitats que es troben identificades amb l'edat a la qual van adreçades i la temàtica que tracten.

Enllaç web: http://learnenglishkids.britishcouncil.org/es/





AVANTATGES

- És un recurs molt visual i que atreu l'atenció dels nens.
- Hi ha varietat de temàtiques que tracten generalment la llengua anglesa en la seva totalitat: writing, listenings, jocs, speaking i grammar.
- Trobem molta diversitat de continguts amb diferents rangs d'edats, que van des d'Infantil a Secundària, fent un tracte especial per a Primària.
-Identificació d'activitats per edats i tasques adequades a cadascuna. 
-Fiabilitat dels continguts ja que la pàgina pertany a un prestigiosa institució de l'aprenentatge de la llengua anglesa.

INCONVENIENTS

-Enregistrament obligatori per tal de poder realitzar les activitats.
-Descàrrega d'scripts i fulls de treball.
-Obligatorietat d'imprimir segons que tasques.

PROPOSTA D'ACTIVITAT

Proposem que el nen practiqui l'escriptura de la llengua anglesa al Cicle Superior de Primària aprofitant la temàtica de Halloween. En aquesta activitat els nens haurien de composar una redacció a partir de la pàgina web i de la tasca seleccionada, com per exemple: Celebres aquesta festa? Saps el que es fa en aquesta festa?





1 comentari:

  1. Hola Tania,

    aquesta pàgina web presenta uns molt bons recursos per treballar la llengua anglesa.
    L'any passat a Introducció a la didàctica de la llenga anglesa en la van mostrar i vam poder probar-ne alguns recursos. A més a més, com bé has proposat, pots triar el nivell i hi ha activitats especials per treballar festes com Halloween o Christmas i relacionar-ho amb l'adquisició de voculari nou.

    Has fet una bona elecció!



    ResponElimina