dilluns, 27 d’octubre del 2014

CLICATIC - Les TIC a un clic!




El recurs Web que us proposo a fer-hi una ullada, és un recull de recursos TIC sobre llengua i altres àrees, com ara, matemàtiques, ciències naturals i plàstica. 
Pel que fa la llengua, hi ha recursos TIC sobre llengua catalana, castellana i anglès. 


A qui va dirigit?  


La pàgina web de CLICATIC va dirigida a alumnes d'Educació Primària i també a mestres i pares, que poden cercar diferents recursos per dur a terme amb els seus alumnes i fills. 
En la mateixa pàgina web, també hi ha disponible un fòrum on tant alumnes i pares poden compartir els recursos dels que disposen i compartir-los, i parlar de temes relacionats amb l'educació. 



Activitats de Llengua Catalana




Pel que fa a la Llengua  Catalana, la web ens ofereix un seguit d'aplicacions TIC, sobre lectura, contes, lèxic, ortografia, vocabulari, etc.




D'altra banda, també proporciona diferents enllaços, molt enrriquidors per tal de millorar l'aprenentatge de la llengua catalana. 

En la següent imatge es poden observar les diferents pàgines que ens recomana CLICATIC. 























Us deixo l'enllaç de la pàgina web de CLICATIC !  http://www.clicatic.org/home


1 comentari:

  1. És una eina amb moltes utilitats però crec que el seu format és una mica complicat per a la canalla, ja que hi ha moltes opcions. Per això penso que seria més útil a partir de cicle mitjà i amb pautes per tal de que els alumnes treballin el que el professor vol.

    ResponElimina