diumenge, 26 d’octubre del 2014

Muds de Mots

Muds de Mots és una web que treballa amb activitats senzilles de omplir buits o relacionar conceptes, que treballa diferents aspectes de la llengua, com vocabulari o gramàtica. El seu objectiu principal és ampliar el lèxic dels alumnes centrant-se en camps semàntics concrets.

La web està dividida en quatre nivells de dificultat (inicial, intermedi, avançat i expert), que van des de activitats senzilles de relacionar paraules i imatges sobre vocabulari, fins a activitats d'omplir definicions sobre aspectes de gramàtica de la llengua.

Una part bastant positiva de la web és que treballa la llengua per mitjà de temes relacionats amb altres assignatures, fet que potencia la interdisciplenarietat. Un altre punt fort és que la web presenta activitats molt visuals i ràpides de fer, i a més, el tipus d'activitats és molt divers, fet que permet que els nens no s'avorreixin.

Com a aspecte negatiu, trobo que tracta un tema massa específic de la llengua, així que trobo que aquesta web hauria de ser utilitzada dins l'aula com a suport extra als alumnes, per enriquir la seva llengua en quant a vocabulari.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada