dilluns, 27 d’octubre del 2014

DIVERGACETA


L'eina TIC que he trobat interessant per compartir en aquest blog amb la resta de companys es diu Divergaceta. En l'enllaç que trobareu més abaix trobareu el recurs, que es tracta d'una revista digital lúdica tant per alumnes d'infantil com per alumnes de primària com per als mestres. Aquesta revista és una eina que he trobat molt interessant  per fomentar la lectura i l'escriptura a la classe, ja que  els alumnes adquireixen un rol d'escriptors, de qualsevol tipologia de text que es treballi a la classe en aquell moment, i tenen l'oportunitat de publicar els seus treballs enviant-los per correu. 

Trobo que és una eina molt útil, ja que els alumnes no només escriuen i llegeixen amb un objectiu motivador, sinó que alhora aprenen a manipular les TIC.

A més a més, compta amb una guia didàctica pels mestres que els pot servir de suport per saber com fer servir aquesta eina dins de l'aula i treure el màxim profit d'aquesta.

Què aporta aquesta eina dins de l'aula?

Aquesta eina és útil, ja que els alumnes són els protagonistes de les publicacions que es fan a la revista. A les diferents seccions poden incluir comentaris o aportacions. A més a més, utilitzant aquesta eina es treballa interdisciplinalment, ja que no només trobem continguts de l'àrea de llengua i literatura, sinó també inclou altres àrees de coneixement com les naturals, l'educació física, l'educació artística, matemàtiques, etc.




Enllaç: http://revistas.educa.jcyl.es/divergaceta/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada