divendres, 24 d’octubre del 2014

PORTAL EDUCATIVO  JOSE A. DEL OLMO

Aquesta pàgina web ha estat creada per Jose A. del Olmo Vián, al seu portal educatiu el que trobarem són diferents activitats educatives relacionades amb les àrees de: Llengua, Matemàtiques, Coneixement del Medi i altres (passatemps, música, diferents jocs, etc.).

A la següent fotografia mostra el que podem trobar a la pestanya d’altres temes:


Ens centrarem a l’àrea de Llengua on podem trobar diferents temes per treballar els temes relacionats amb aquesta assignatura com són: accentuació, la síl·laba tònica, dictats, classes de paraules, frases simples, frases compostes i el grup nominal tal i com es veu a la següent fotografia:




Aquesta aplicació pretén treballar la llengua escrita a  la Eduació Primària. A partir dels diferents temes que es treballen els alumnes van fent exercicis pràctics on poden consolidar els seus coneixements sobre la llengua i practicar els coneixements adquirits a la classe. Com per exemple la classificació de paraules segons la seva accentuació (esdrúixoles, planes o agudes).

És una bona eina interactiva i nova per a què els alumnes hi puguin treballar d’una manera autònoma o en petit grup l’àrea de llengua i no sempre fer exercicis a través del llibre de text. D’aquesta manera l’alumne pot practicar aquesta àrea a la vegada que aprèn a través de les TIC.

Un gran avantatge que cal destacar d’aquesta eina interactiva és que hi ha activitats que estan adaptades pels alumnes que tinguin deficiències visuals o auditives. Això fa que la pàgina s’adapti als alumnes amb NEE. A la següent fotografia pel que fa a l’apartat de “La Oración Simple”  la mateixa pàgina deixa explícit que hi és adaptada:


Accedint aquí podeu anar a la pàgina 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada