dilluns, 20 d’octubre del 2014


GOOGLE EARTH









L'eina TIC que proposo és la Google Earth, que és una eina gratuïta per a veure la Terra a vista de satèl·lit. Et permet contemplar la Terra com la veu un astronauta, navegar al voltant del globus i apropar-te fent zoom fins a observar els detalls d'una illa de cases.
Alguna de les moltíssimes activitats que es podrien dur a terme amb aquest recurs TIC podria ser, en parelles, la descripció del recorregut, i el perquè de l’elecció i no una altre via, que s'hauria de fer per tal d'anar des de casa nostra a qualsevol lloc que el mestre o mestra digui, posteriorment s'hauria d'explicar als i les companyes de classe.

A continuació, adjunto un un petit toturial sobre Google Earth i les possibilitats que aquesta ofereix.




http://vimeo.com/14004364

1 comentari:

  1. Eina coneguda que tots hem fet servir alguna vegada però ben segur que poca gent s’havia plantejat escriure-la al bloc. Estic d'acord en la utilització d'aquest programa, ja que permet veure el nostre planeta des d'una visió diferent i de manera més profunda i així, aconseguir que els nens prenguin consciència del lloc on vivim i de tot el que ens envolta. Tot i això, en aquesta entrada, he trobat a faltar una mica d'informació per poder treballar amb aquesta eina a classe; quines són les edats més recomanades per usar-la, amb quins avantatges i inconvenients ens podem trobar durant el seu ús... Tanmateix, quina relació podríem atribuir-li en aquesta eina perquè no s’utilitzés únicament en l’àrea de ciències i es pogués fer servir també durant l'àrea de llengua.

    ResponElimina