dijous, 6 de novembre del 2014

WEEBLY


http://www.weebly.com/?lang=es#
 
 
http://www.weebly.com/?lang=es#Weebly és una plataforma online dedicada a la creació gratuïta de pàgines web de caràcter públic o privat. Cal dir que crear una pàgina web des d'aquesta plataforma no és gens difícil, al contrari, Weebly permet fer grans creacions a partir de passos senzills i clars. A més, a banda de donar la possibilitat de crear pàgines web, Weebly també permet crear blogs i botigues online.




Des de la perspectiva docent, em sembla que aquesta eina online és molt interessant, ja que permet als mestres crear un blog o una pàgina web dirigida als seus alumnes amb la intenció que aquests treballin d'una manera interactiva a través de les TIC.

A més, des del meu punt de vista, hi ha molts recursos TIC compostos per activitats interessants i, alhora, compostos per activitats amb poc atractiu didàctic. En aquest cas, Weebly ens permet seleccionar aquelles activitats que ens semblen més interessants d'un recurs TIC i afegir-les a la nostra pàgina web o blog. D'aquesta manera, focalitzem i concretem què ensenyem als nostres alumnes i especifiquem què han de treballar i, així doncs, evitar aquelles activitats que no ens interessa d'aquell recurs TIC del qual parlava.

 
 



En definitiva, Weebly permet al docent crear el seu propi recurs TIC on podrà afegir allò que vol que els alumnes treballin, podrà escollir de quina manera hauran de treballar els alumnes i, a més, un cop posat en pràctica aquest recurs TIC, el podrà modificar i millorar i, tot això, a través d'un procés molt senzill. Fins i tot, deguda la facilitat per crear, els mateixos alumnes pondran ser els creadors d’un recurs TIC que pugui ser utilitzat per altres escoles i alumnes.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada