dimarts, 4 de novembre del 2014

"Nuestro cuerpo" de Vedoque

Material didàctic per a Cicle superior de Primaria del area de Ciencias del Medi Natural i del Area d’Educacio FÍsica

És un material educatiu per  aprendre, enriquir i millorar els coneixements sobre el cos humà desde els ossos fins als músculs passant per l’aparell respiratori. Com també exercicis per treballar els diferents músculs del nostre cos.

 Trobarem materials, experiències i recursos per a mestres tant d’educació física com de medi natural per els coneixements sobre el propi cos i a través del exercicis que mostra la pagina poder fer o treballar els diferents músculs de forma mes dinàmica i divertida



  • Lectures
  • Exercicis
  • Jocs
  • Curiositats
Cicle al que va dirigit.

Aquesta web està graduada per a Cicle Superior. A través d’exercicis tipus text i per omplir frases com dinàmiques lúdiques i curiositats que fa que l’alumne trobi un al·licient per treballar en aquesta eina digital.


Avantatges.

·                     Activitats dinàmiques per a l'alumnat.
·                     Materials adaptats a l'edat de l'alumne.
·                     Participació individual.
·                     Aprenentatge significatiu.

Inconvenients. 

·                     Les diferents activitats que proposa la pagina no permet que l’alumne pugui buscar més informació ja que per sortir ha dels exercicis ha de contestar-les sense cap feedback.
·                     No hi ha participació grupal.



Proposta d’explotació del recurs a primària 

A continuació proposo una activitat interactiva per potenciar la competència escrita als alumnes de cicle superior una activitat que podria ser entretinguda i atractiva per als alumnes podria ser les diferents formes que els animals realitzen per a la funció de respirar i d’aquesta manera treballar els diferents aparells respiratoris del mon animal  a traves de redaccions o presentacións grupals.

Alberto Hernández

2 comentaris:

  1. Hola Albert,

    A partir de la teva explicació sobre l'aplicació, he trobat interessant la transversalitat que ofereix aquesta eina, ja que inclou conceptes compartits entre l'àrea d'educació física i el medi natural.

    Però, et recomanaria que penjessis el link de l'eina i d'aquesta manera podem tafanejar l'aplicatiu i veure de primera mà les característiques d'aquest.

    Gràcies,

    Núria Mena.

    ResponElimina
  2. Hola Albert.

    Crec que, l'eina que presentes és interessant perquè permet treballar diferents coneixements de forma transversal i sembla ser un recurs de profit per als alumnes. La proposta que fas per treballar l'expressió escrita és adequada i també es podria afegir que realitzessin exposicions orals, per treballar també la comunicació oral.

    Seria interessant que poguessis posar el link de l'eina que presentes.

    Salutacions.

    Cristian.

    ResponElimina